Ostavite svoju mail adresu i budite u toku sa budućim WebDan dešavanjima

WebDan / 15/01/2017

Konferencija “WebDan 2017” od 12. do 14. maja u Zaječaru i Boru

Nakon četiri uspešno organizovane WebDan konferencije u Boru, u toku proleća 2017. godine očekuje nas 5. po redu konferencija o novinama u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

WebDan 2017

U godini u kojoj proslavlja prvi mali jubilej, WebDan konferencija će po prvi put biti organizovana u dva grada. Bor će petu godinu za redom biti domaćin ovog IT događaja, dok će po prvi put WebDan konferencija biti realizovana i u Zaječaru. Ekipa mladih Borana, okupljenih u Udruženju WebDan, ove godine udruženim snagama sa timom TOC-a iz Zaječara (Timočkog omladinskog centra), realizovaće trodnevnu konferenciju u dva grada istočne Srbije, u periodu od 12. do 14. maja 2017. godine.

Još jedna novina ovogodišnje konferencije, pored toga što će se održati po prvi put u dva grada, je i da ovaj događaj neće trajati kao ranije 2 dana. Peta WebDan konferencija trajaće tri dana, od kojih će prva dva biti radna, ispunjena panelima i predavanjima, dok će treći dan biti rezervisan za izlet, namenjen svim učesnicima konferencije.

S obzirom na to da se u oba grada radi i na opremanju coworking prostora za kreativno delovanje i IT centra, u kojima će svi zainteresovani moći da rade, posećuju edukativne programe i međusobno se umrežavaju, deo programa biće posebno namenjen frilenserima i svima koji bi svoje biznise iz dnevnih soba preneli u ovakve prostore.

U protekle četiri godine, 700 mladih uglavnom iz istočne Srbije upoznato je sa trendovima u IKT i edukovano o digitalnim veštinama i njihovoj primeni.

U narednim mesecima očekujte više informacija o prijavi, kao i o samim predavačima konferencije.

Sve informacije možete naći na zvaničnim Fejsbuk stranicama TOC-a i WebDana, kao i twitter nalozima TOC-a i WebDana, blogu WebDan konferencije i sajtu TOC-a.

Konferenciju WebDan 2017 realizuju zajedničkim snagama Timočki omladinski centar i Udruženje WebDan, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Podeli sa prijateljima