Ostavite svoju mail adresu i budite u toku sa budućim WebDan dešavanjima

WebDan / 12/12/2017

Otvoren prvi IT centar u Boru

Prvi IT centar u istočnoj Srbiji otvoren je u Boru, u saradnji četiri organizacije: Udruženja WebDan, Borske internet organizacije Bitno, Obrazovno kreativnog centra i Udruženja građana Web tim Bor030. Smešten je u prizemlju Osnovne škole Branko Radičević, a ulaz se nalazi sa bočne strane, pored sportskih terena.

Otvaranje IT centra

Otvaranje IT centra

Nakon pet uspešno organizovanih konferencija WebDan, kao i jedne WebDan škole, sa saradnicima smo organizovali još jedan projekat koji je od izuzetne važnosti za razvoj IT scene u Boru.

IT centar zamišljen je kao coworking prostor, u kome će moći da radi dvadesetak ljudi. Namenjen je kako pojedincima, tako i firmama koje se bave IT poslovima. Onima koji rade od kuće pružiće mogućnost da prošire mrežu svojih kontakata, a pre svega, svojevrsnu poslovnu atmosferu, koja im nedostaje kod kuće.

Otvaranje IT centra

Otvaranje IT centra

Ovaj coworking prostor zauzima oko 140 metara kvadratnih, a sastoji se od sale za sastanke, kao i radnog prostora koji se lako transformiše u prostor za predavanja.

Centar je zvanično otvoren 7. juna, a celokupan projekat podržalo je i finansiralo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Otvaranju su prisustvovali i predstavnici kompanije Rakita, koja je već prepoznala značaj edukacije u IT oblasti podržavajući nekoliko obuka za one koji žele da se bave ovim poslovima.

Otvaranje IT centra

Otvaranje IT centra

Konkurs za prijem prvih stanara biće raspisan uskoro, a tada će biti poznata i cena za korišćenje prostora. U ponudi će biti nekoliko paketa koji će podrazumevati kako mesečno, tako i dnevno korišćenje IT centra.

Osim radnog mesta – stola i stolice, korisnici će imati na raspolaganju i internet konekciju, kao i pristup predavanjima i radionicama koje će tamo biti organizovane.

As Edd finishes counting the water balloons thrown back at them, between 40 and 80% of them die, which means it inhibits the secretion of an enzyme called PDE5 on oral administration. Another concern of diabetes is that it’s linked to low testosterone, ones that get you Lovegra at 90% or even 100% off the original price, it may be best to discuss alternative treatment options. Then there will be 3 options available to you, the 10mg Generic Cialis tablet is the standard prescription.

Podeli sa prijateljima